PlayStation 5 Starter Pack onthuld door Kaartdirect

  Kaartdirect heeft een speciale bundel aangekondigd die de PlayStation 5 pre-order kan vergezellen. De PlayStation 5 Starter Pack is uit de doeken gedaan en verschaft je een jaar lang van PlayStation Plus en 150 euro PSN Store-krediet. Lees hier nu snel de eerste details.

  Om de officiële start van de PlayStation 5 pre-orders in te luiden heeft Kaartdirect een speciale PlayStation 5 Starter Pack tot leven gewekt. Voor 199,99 euro krijg je een jaar lang PlayStation Plus en 150 euro PlayStation Network-tegoed. Met de bundel bespaar je zo'n tien euro op de originele prijs.

  PlayStation 5 pre-orders vol chaos

  Eerder vandaag is de PlayStation 5 officieel in de verkoop gegaan. Sony kondigde gisteravond officieel de prijs van het systeem aan (499 euro voor de standaard editie). Wel was er onduidelijkheid over wanneer de pre-orders in de verkoop gingen wat voor flink wat chaos zorgde.

  Bij flink wat winkels werd de console maar voor korte tijd aangeboden voordat de pre-orders helemaal uitverkocht waren. Via ons overzicht hierboven blijf je constant op de hoogte van de pre-order-mogelijkheden. Ook hebben we alle aankondigingen van het PS5 showcase event op een rijtje gezet, mocht je de show niet live gezien hebben.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.