'Marvel Disney+ series mogelijk uitgesteld tot 2021'

News
vrijdag, 21 augustus 2020 om 15:30
falcon winter soldierf1615539564
De exclusieve Marvel series die moeten uitkomen op Disney+ zijn nog geen succes voor de streamingdienst. Er is namelijk nog geen enkele serie uitgekomen door het coronavirus en mogelijk loopt het uitstel door tot in 2021.
Waar Netflix sinds de uitbraak van het coronavirus series links en rechts heeft uitgegeven - van nieuwe seizoen tot aan compleet nieuwe series als Tiger King en Snowpiercer - is het nieuwe aanbod van Disney+ in 2020 wel erg karig. De streamingdienst had gehoopt om de droogte op te lossen met de exclusieve Marvel series, maar tot dusver staat er nog geen enkele geplande serie uit de reeks op de streamingdienst.
Het lijkt er zelfs op dat de series worden uitgesteld tot 2021. Eén van de meest geanticipeerde shows, The Falcon and The Winter Soldier, stond gepland voor augustus, maar die release window is door Disney geschrapt. De serie moet namelijk eerst nog beelden opnemen, maar dat wordt door het coronavirus moeilijk gemaakt. Naar verluidt kunnen de opnames dit weekend weer van start, volgens The Direct. Vervolgens moet alleen nog wel de post-productie worden voltooid voordat de serie uitgebracht kan worden op Disney+.

WandaVision wel in 2020?

De andere Marvel serie die dit jaar moest uitkomen is WandaVision. Volgens de laatste berichten is die serie bijna af, maar het is afwachten hoe de show is gelinkt aan The Falcon and The Winter Soldier. De planning was immers om laatstgenoemde serie eerst uit te brengen en vervolgens pas WandaVision. Als beide series invloed op elkaar hebben kan de volgorde dus niet zomaar worden aangepast. Vooralsnog moeten we dus nog geduld hebben als het gaat om de grote blockbusters op Disney+. In ieder geval kunnen we in oktober genieten van The Mandalorian seizoen 2.

Populair Nieuws

Laatste Reacties