'Dit is wanneer de Mario + Rabbids Sparks of Hope release is'

News
vrijdag, 08 april 2022 om 9:30
mario rabbids sparks of hopef1623936825
Vorig jaar heeft Nintendo Mario + Rabbids Sparks of Hope aangekondigd, maar sindsdien hebben we niet veel meer over de game gehoord. Volgens insider Nate the Hate kunnen we de release van de game alleen al deze herfst verwachten.
Nate the Hate laat in zijn podcast op YouTube weten dat fans van de Mario + Rabbids-franchise dit jaar kunnen uitkijken naar de herfst en feestdagen. Volgens de insider komt dan namelijk Mario + Rabbids Sparks of Hope uit. Volgens Nate ligt de productie van de game op schema en staat hij op de planning voor ‘tijdens de feestdagen of in de herfst’.
Of de game van Nintendo en Ubisoft daadwerkelijk nog dit jaar uitkomt, dat is nog even de vraag. Nate the Hate zei eerder namelijk nog dat Mario + Rabbids Sparks of Hope mogelijk uitgesteld zou worden naar 2023. Niet alle scoops van de insider komen dan ook uit.

Mario + Rabbids per ongeluk gelekt

Nintendo en Ubisoft hebben Mario + Rabbids Sparks of Hope vorig jaar officieel onthuld tijdens E3 2021. Het had de grote verrassing van Nintendo moeten zijn op het evenement, maar dat was niet helemaal het geval. Nintendo had het bestaan van de game namelijk al eerder op de dag gelekt via haar eigen Nintendo Store.
In Sparks of Hope gaan Mario en de Rabbids deze keer de ruimte in, waarbij ze hulp krijgen van de Sparks. Mario zal tijdens het avontuur ook een aantal bekende gezichten tegenkomen, waaronder een Rabbid Rosalina en Rabbid Captain Toad. net zoals het origineel zal de game een XCOM-achtige gameplay krijgen.