Nog een Nintendo Direct voor Switch games aangekondigd

News
maandag, 27 juni 2022 om 15:30
We hebben pas net een Nintendo Direct gehad, maar fans van de Japanse uitgever kunnen zich alweer opmaken voor de volgende show. Nintendo heeft namelijk een nieuwe Direct Mini aangekondigd.
We hoeven niet lang te wachten op de nieuwe Nintendo Direct. De uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat we 28 juni al kunnen genieten van de volgende presentatie. Om 15:00 Nederlandse tijd zal de show van start gaat op het YouTube-kanaal van Nintendo en de speciale Nintendo Direct website.
Nintendo heeft ook alvast bekendgemaakt wat we kunnen verwachten van de Direct. De presentatie zal namelijk ongeveer 25 minuten met informatie en nieuwe beelden van Nintendo Switch games van third parties. Welke games dat precies zijn, dat houdt Nintendo nog een dagje geheim.

Welke games kunnen we voorbij zien komen?

Aangezien het gaat om third party games die binnenkort zullen uitkomen, kunnen we wel alvast een kleine schatting maken naar de titels die getoond gaan worden. Zo lijkt het bijna een zekerheid dat Nintendo samen met Ubisoft meer gaat laten zien van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Sinds de E3 van 2021 hebben we namelijk nog maar weinig gezien van de game, ondanks dat hij gepland staat om in 2022 uit te komen.
Daarnaast lijkt de kans ook aanwezig dat we meer gaan zien van Bayonetta 3 en zelfs Hollow Knight Silksong. De originele Hollow Knight was namelijk zeer populair op de Switch en Bayonetta 3 staat ook gepland voor dit jaar, maar heeft ook nog geen precieze releasedatum.