'Amazon komt met nog een Prime Day-achtige sale dit jaar'

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 15:00
amazon primef1637335489
Amazon Prime Day is een speciale uitverkoop waarbij alleen Prime-leden kunnen profiteren van enorm veel korting. Naar verluidt heeft Amazon nog een soortgelijke sale in de planning staan voor later dit jaar.
Een Amazon Prime-abonnement kost drie euro per maand, maar daar krijg je wel veel voordelen voor terug. Zo krijg je toegang tot streamingdienst Amazon Prime Video, kan je gratis games scoren en hoef je nooit verzendkosten te betalen in de webshop van Amazon.
Voor Prime-leden heeft Amazon ook elk jaar Prime Day, dat in 2022 op 12 en 13 juli wordt gehouden. Maar daar blijft het mogelijk niet bij. Volgens Business Insider komt het enorm bedrijf later dit jaar met nog een Prime Day-achtige sale. De uitverkoop heet volgens informatie die naar verkopers is gestuurd het Prime Fall Deal Event.
Wanneer de sale precies wordt georganiseerd is niet duidelijk. Volgens Business Insider zal de uitverkoop ergens in oktober plaatsvinden, terwijl CNBC meldt dat het evenement in Q4 gehouden zal worden.

Veel gratis games tijdens Amazon Prime Day

Voor Prime Day zelf heeft Amazon ook iets speciaal geregeld. Je kan namelijk niet alleen profiteren van enorm veel korting op een groot gedeelte van de collectie, maar ook bergen aan gratis games scoren.
Tijdens Prime Day worden er namelijk maar liefst 30 gratis games weggegeven. Nog niet alle titels zijn bekendgemaakt, maar Amazon heeft wel alvast laten weten dat Mass Effect Legendary Edition, Need for Speed Heat en Star Wars Jedi Academy van de partij zullen zijn. Een evenement die je dus zeker niet wil missen als Prime-lid!