Mario Golf: Super Rush release voor 25 juni onthuld

News
donderdag, 18 februari 2021 om 8:45
mario golf super rush 01f1621327449
Nintendo strooide met releases tijdens de afgelopen Nintendo Direct uitzending. Naast de Skyward Sword HD remake werd ook een hele nieuwe game onthuld, Mario Golf: Super Rush. De game kreeg meteen een releasedatum mee, namelijk 25 juni 2021.
Mario Golf: Super Rush komt behoorlijk snel naar de Nintendo Switch. De game heeft een releasedatum van 25 juni 2021 meegekregen, wat al over een paar maanden is. De golfgame laat je vanaf dat moment met Mario en zijn vrienden lekker een potje golfen op de Switch. Het hele paddenstoelenkoninkrijk wordt hierbij aangedaan, waarbij de ene baan de andere niet is. Een pre order is al mogelijk in de Nintendo eShop.
Met knoppen of de motion controls van de Switch kun je aan de slag met verschillende golfclubs, maar daarbij moet je wel de wind en andere elementen op de baan in de gaten houden. De game helpt je door te laten zien wat de curve van je bal is en door een aantal andere handige functies zoals het scannen van de baan.
Check hieronder de trailer:

Mario Golf : Super Rush komt met nieuwe opties

Mario Golf is niet de eerste game in de franchise en voegt dan ook een aantal toffe nieuwe features toe ten opzichte van zijn voorganger, Mario Golf World Tour. Zo kun je aan de slag met speedgolf. Hierbij slaat iedere speler de bal gelijktijdig en vervolgens moet er gerend worden om zo snel mogelijk weer bij je bal te komen. Wie als eerste de bal in de hole heeft, wint. Onderweg kun je allerlei speciale krachten gebruiken om het interessanter te maken.
Mario Golf werkt ook met Mii-personages en laat je XP verdienen om steeds sterker te worden. De game is ook in multiplayer te spelen met maximaal die anderen, zowel offline als online.