Madame Web-ster heeft geen spijt van mega-flop

News
woensdag, 20 maart 2024 om 8:00
madame webf1706616241
Sony maakt geregeld films rondom Spider-Man gerelateerder personages, maar de meeste daarvan zijn geen enorme successen. Madame Web was in veel opzichten een dieptepunt, dat het zelfs slechter deed dan Morbius. Maar toch heeft één van de sterren van het project geen spijt.
Je verwacht misschien dat sterren weinig goeds te zeggen hebben over hun geflopte films. Maar voor Sydney Sweeney heeft Madame Web wel degelijk positieve kanten gehad. Voor haar was het namelijk een zakelijke beslissing om in de film te spelen.
Madame Web mag dan geen kaskraker geweest zijn, maar Sweeney had eind vorig jaar wel veel succes met de romcom Anyone But You, die net als Madame Web werd uitgebracht door Sony. De actrice was ook producer van de film en vertelt GQ UK dat ze Anyone But You nooit aan Sony had kunnen verkopen zonder haar rol in Madame Web.

Madame Web strategische keuze voor Sydney Sweeney

Ook haar aankomende remake van de sciencefiction-film Barbarella heeft Sweeney te danken aan Madame Web. Ze zegt dat ze alles in haar carrière niet alleen voor een verhaal doet, maar ook als strategische keuze ziet. Madame Web was een manier om een voet tussen de deur te krijgen bij Sony Pictures.
Zelfs Madame Web zelf is geen ervaring die Sweeney snel achter zich wil laten. Hoewel ze het omschrijft als een film waarin ze alleen maar is aangenomen als acteur en weinig controle heeft over het eindproduct, zou ze terugkomen om haar rol weer op te pakken. Het verhaal moet dan wel goed zijn en in handen de film zou in handen moeten zijn van een goed team.