Maak nu je gratis Red Dead Online outfit compleet!

News
woensdag, 29 juni 2022 om 14:30
red dead online moonshiner special 1f1580292830
De laatste week van de maand is ingegaan en dat betekent dat je nu kan profiteren van de laatste voordelen in Red Dead Online. Deze week kan je bovendien je gratis community outfit compleet maken!
Sinds januari introduceert Rockstar updates voor Red Dead Online die de hele maand lang geldig zijn. Elke week komen er alleen wel een paar bonussen bij of kan je van iets nieuws genieten. Zo was het in juni belangrijk om elke week het digitale wilde westen te bezoeken als je de gratis community outfit bij elkaar wil sprokkelen.
Je kan nu de laatste puntjes op de i zetten. De komende dagen is het namelijk mogelijk om de Shotgun Coat en Embossed Gunslinger Gun Belt zonder kosten te halen uit de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus. Heb je de andere weken de rest van de kledingstukken en accessoires gespaard, dan kan je nu de outfit van Redditor Tareeky dragen.
Deze week kan je daarnaast ook twee keer zoveel ervaringspunten scoren in de Hardcore Saint Denis Series, als je houdt van PvP-gevechten. Moonshiners van Rank 5 of hoger krijgen nu een coupon voor 40 procent korting op geselecteerde jassen als ze inloggen voor 4 juli.

Veel bonussen voor Moonshiners

Ben je nog geen Moonshiner, dan is het aan te raden om nu nog snel de Moonshiners Shack te kopen. Het hutje waar je je alcohol kan stoken is namelijk alleen deze week nog met vijf goudstaven korting te halen. Tijdens de laatste week van de maand kan je bovendien nog profiteren van alle bonussen voor Moonshiners.

Populair Nieuws