Wedstrijden Badr Hari en Rico Verhoeven vanaf nu te volgen op Videoland

News
woensdag, 29 juni 2022 om 14:00
videolandf1665554834
GLORY, de kickboksbond van grote kickboks namen zoals Rico Verhoeven en Badr Hari, heeft een deal gesloten met de Nederlandse streamingdienst Videoland. Vanaf nu kun je op Videoland de wedstrijden van de kickboksers volgen.
Vanaf 20 augustus kan iedere Videoland-abonnee kijken naar de kickboksgevechten van GLORY. GLORY trapt 20 augustus direct af met een kickboks-evenement genaamd GLORY 81. Tijdens GLORY 81 zullen zwaargewichten Jamal ben Saddik en Benjamin Adegbuyi het tegen elkaar op gaan nemen.
Dit is wel een flinke wending voor de Nederlandse kickbokswereld. Eerder moesten kickboks-fans betalen per wedstrijd die ze keken, dat ging via een pay-per-view systeem op de website van GLORY. Nu hoeft dat niet meer, je kan simpelweg terecht bij Videoland.
Videoland houdt het niet bij alleen de wedstrijden uitzenden en gaat ook een reality serie maken over de kickboksers van GLORY. Als je na de wedstrijden en de serie nog meer kickboksen wil zien, dat kan, want er komen ook nog exclusieve GLORY-beelden op de streamingdienst.
GLORY-topman Scott Rudmann zegt dit over de deal met Videoland:

"Het Videoland-team is zeer getalenteerd en begrijpt onze sport. Hun platform heeft een enorm bereik en maakt onze content toegankelijker voor iedereen in Nederland."

Succesvolle jaren voor Videoland

Videoland is de laatste jaren inderdaad flink gegroeid sinds de overname door RTL, waardoor veel programma's van de zender direct te zien zijn op de streamingdienst. Het zal nu ook makkelijker zijn voor kickboks-fans om het kickboksen te kunnen volgen. Daarnaast zal het ook een flink stuk goedkoper zijn, het betalen per wedstrijd was eerder nogal prijzig.
Badr Hari en Rico Verhoeven zijn dus vanaf augustus ook te vinden op Videoland. Rico Verhoeven en Badr Hari hebben nog niks laten weten op social media over wat de kickboksers vinden van de Videoland-deal. Of de twee kickboksers terug gaan komen in de reality serie is nog niet bekend.