Lord of The Rings seizoen 2 heeft nieuwe filmlocatie

News
vrijdag, 26 november 2021 om 8:30
2021 11 25 amazon lord of the ringsf1637868577
Er zijn filmstudio's gevonden voor de opnames van het tweede seizoen van The Lord of the Rings. Deze studio's bevinden zich niet in Nieuw-Zeeland, waar de eerdere films en het eerste seizoen van de serie zij opgenomen, maar in het Verenigd Koninkrijk.
Amazons Lord of the Rings-serie is tot nu toe in Nieuw-Zeeland opgenomen. Maar een paar maanden geleden is bekendgemaakt dat de productie vanaf het tweede seizoen zal worden verplaatst naar het Verenigd Koninkrijk. Nu zijn er ook studio's uitgekozen waar het tweede seizoen zal worden opgenomen, meldt Variety.
Amazons Lord of the Rings zal nu worden opgenomen in Bray Film Studios en Bovingdon Airfield. In beide studio's zijn al meerdere grote films opgenomen, waaronder Mamma Mia en Rocketman (Bray Film Studios) en Justice League en Fast & Furious 6 (Bovingdon Airfield). Beide studio's hebben een geweldige staat van dienst op het gebeid van succesvolle films. Naar verluidt begint de productie van The Lord of the Rings seizoen 2 in januari 2022.
De beslissing van Amazon om The Lord of the Rings niet in Nieuw-Zeeland te filmen, kwam als een verassing voor de franchise, aangezien het land al jarenlang wordt geassocieerd met The Lord of the Rings. Peter Jackson nam zijn Lord of the Rings-films en The Hobbit beide in Nieuw-Zeeland op. Het eerste seizoen van de Amazon-serie volgde ook dit voorbeeld, maar daar komt binnenkort dus verandering in.

Weinig details Lord of The Rings

Er is nog niet veel bekend over de serie, hoewel er wel al een eerste afbeelding is vrijgegeven. De synopsis van de serie zegt dat hij "kijkers terugvoert naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden werden getest, hoop aan de fijnste draden hing en de grootste schurk die ooit uit Tolkien's pen vloeide de hele wereld in duisternis dreigde te bedekken."
Amazons Lord of the Rings-serie verschijnt 2 september 2022 op Amazon Prime.

Populair Nieuws