Lord of the Rings release in september 2022 naar Amazon Prime Video

News
dinsdag, 03 augustus 2021 om 7:00
the lord of the ringsf1632130763
De The Lord of the Rings-serie op Amazon Prime Video heeft eindelijk een releasedatum. Over ruim een jaar is het zover, want op 2 september 2022 zal de serie starten op de streamingdienst. Dat is bekendgemaakt op Twitter via het officiële kanaal van de serie.
Via een tweet van Lord of the Rings on Prime werd de releasedatum onthuld, met een eerste screenshot uit de serie erbij. 2 september 2022 is de dag waar Lord of the Rings-fans naar uit mogen kijken. Over ruim een jaar kunnen we de serie dus zien. Lees hieronder de tweet met daarin de releasedatum:

Lord of the Rings Amazon Prime Video serie bizar duur en al lang in de maak

De releasedatum voor de Lord of the Rings-serie geeft fans een idee van hoe lang het wachten nog duurt. De serie is namelijk al een behoorlijke tijd in de maak. Onlangs nog vertelde Benjamin Walker, die één van de rollen in de serie op zich neemt, dat de opnames bizar lang duurden en dat zelfs de acteurs geen idee hadden wanneer het filmen klaar zou zijn.
Daarbij heeft de serie een budget waar je U tegen zegt. Maar liefst 465 miljoen dollar is er nodig geweest om de serie te maken. Dat is ook niet heel gek als de cast bestaat uit ruim 700 leden. Volgend jaar kunnen we op Amazon Prime Video zien of de serie als zijn tijd en geld waard is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties