Loki seizoen 2 krijgt eindelijk een trailer

News
maandag, 31 juli 2023 om 18:00
loki s1e5f1635171685
Loki is voor veel MCU-liefhebbers nog altijd hun favoriete personage. In 2021 kreeg hij eindelijk zijn eigen serie, die ook de eerste Marvel-serie op Disney+ werd waarvan een tweede seizoen werd aangekondigd. Van dat seizoen is er nu eindelijk een trailer.
Later dit jaar komt het tweede seizoen van Loki naar Disney+. Het eerste seizoen viel bij veel fans van Loki aardig in de smaak en bleek bovendien van groot belang voor het overkoepelende verhaal van het MCU. Dat laatste lijkt ook het geval te worden voor seizoen 2.
Want ook in dit seizoen krijgt Loki weer te maken met varianten van Kang the Conqueror. Bovendien heeft hij ook nieuwe tijdreisproblemen: Loki is aan het time slippen, wat inhoudt dat hij naar allerlei historische gebeurtenissen wordt geslingerd. Gelukkig krijgt hij weer hulp van Mobius M. Mobius (Owen Wilson) en een nieuw personage, gespeeld door Everything Everywhere All at Once-ster en Ocar-winnaar Ke Huy Quan.
Het duurt nu niet al te lang meer voordat seizoen 2 van Loki verschijnt. Anderzijds staat het ook niet volgende week ineens voor de deur. De bedoeling is op dit moment dat de eerste aflevering van het seizoen op 6 oktober verschijnt.

Loki seizoen 2 het einde voor Kang the Conqueror-acteur?

Loki seizoen 2 kon nog wel eens een interessant stukje MCU-geschiedenis worden, want Kang-acteur Jonathan Majors is dusdanig in opspraak dat een recast naar verluidt een serieuze optie is voor Marvel. Voor zover is Loki het laatste project dat al was opgenomen voordat de controverse losbarstte. Mogelijk is het dus de laatste keer dat Majors in deze rol te zien is voordat er een zeldzame MCU-recast volgt.