‘Gameplay gelekt van nieuwe Harry Potter game’

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 9:00
harry potter quidditch championsf1681804511
Harry Potter-fans werden eerder dit jaar al getrakteerd op Hogwarts Legacy. Er was alleen één onderdeel van het leven op Zweinstein dat ontbrak: Quidditch. Dat wordt gecompenseerd met de game Quidditch Champions, waarvan nu gameplay is gelekt.
Quidditch, ook wel Zwerkbal, is een belangrijk onderdeel van het gemiddelde schooljaar op Zweinstein. Maar precies in het schooljaar waarin Hogwarts Legacy zich afspeelt ging het toernooi niet door. Wie de sport heeft gemist kan gelukkig uitkijken naar Harry Potter: Quidditch Champions.
Het is nog niet duidelijk wanneer die game gaat verschijnen, maar er zijn al wel tests gehouden. Daar lijkt nu gameplay van gelekt (wat eerder ook al eens gebeurde) en op YouTube gezet. Die video is inmiddels uit de lucht, maar een Reddit-gebruiker plaatste ook een alternatieve plek om dezelfde beelden te vinden. De beelden doen denken aan Rocket League en spelers die meedoen aan de tests bevestigen dat.

Miste Hogwarts Legacy Zwerkbal vanwege Quidditch Champions?

Sinds de onthulling van Quidditch Champions vermoeden sommige fans dat Warner Bros. een smerig spelletje speelt. Er gingen veel theorieën rond dat Hogwarts Legacy geen Quidditch had, zodat deze losstaande game veel spelers kon trekken. Maar volgens een ontwikkelaar van Hogwarts Legacy klopt er niets van die theorieën.
Wanneer we met Quidditch Champions aan de gang mogen is nog even onduidelijk. Ook is het niet bekend op welke platforms de game verschijnt. Windows is zeker en de game is ook aangekondigd voor consoles, maar welke consoles dat worden is nooit gecommuniceerd.