Loki is opnieuw een grote hit voor Disney+

News
woensdag, 11 oktober 2023 om 9:00
loki season2f1699887544
Loki is al tijden één van de populairste personages in het MCU. Dat werd ook maar weer een bewezen met zijn eigen serie. Het eerste seizoen werd heel goed bekeken en nu zijn de cijfers voor het tweede seizoen ook niet verkeerd.
Sinds vrijdag (donderdagavond in de VS) kunnen Marvel-fans weer genieten van de avonturen van Loki. Het tweede seizoen van zijn serie is namelijk in première gegaan. Disney zal de handjes dichtknijpen, want in drie dagen tijd is de eerste aflevering van Loki seizoen 2 10,9 miljoen keer bekeken.
Daarmee is het tweede seizoen van Loki de op één na grootste première van een Disney+-serie in dit jaar. Alleen The Mandalorian seizoen 3 deed het volgens Disney zelf beter. Het aantal kijkers van The Mandalorian werd destijds niet gedeeld, maar de eerste aflevering werd 823 miljoen minuten gekeken (via Deadline).

Loki meest succesvolle Marvel serie op Disney+

Het is geen bijzonder grote verrassing dat het tweede seizoen van Loki het goed doet. Zoals gezegd is Loki al tijden populair. Het eerste seizoen van de serie was bijvoorbeeld het meest succesvolle seizoen van alle Marvel-series op Disney+. Het was ook de eerste Marvel-serie die een tweede seizoen kreeg.
Aan het einde van de week verschijnt er een tweede aflvering van Loki en dat gaat door tot er in totaal 6 afleveringen zijn. Het wekelijks uitbrengen van een nieuwe aflevering is gebruikelijk voor Disney+. Als je de serie liever wil bingen, moet je dus wachten tot hij helemaal voorbij is.