Dit is wanneer je Loki seizoen 2 kunt bingen op Disney+

News
dinsdag, 10 oktober 2023 om 11:30
2021 06 07 loki disney plusf1625840869
Fans keken er reikhalzend naar uit en nu is het zover: seizoen 2 van Loki is van start gegaan. De eerste aflevering staat op Disney+ en de tweede is op komst. Maar wanneer kun je het hele seizoen bingen?
Net als bij het eerste seizoen van Loki en de meeste andere MCU-series, worden de afleveringen van Loki seizoen 2 wekelijks uitgebracht, waardoor je het niet meteen kunt bingen. De release is elke vrijdag om 03:00 uur Nederlandse tijd. Aangezien dit seizoen ook uit zes afleveringen bestaat, staat de seizoensfinale gepland voor vrijdag 10 november en kun je het seizoen vanaf dat moment in zijn geheel bingen op Disney+.
Het tweede seizoen van Loki brengt ons opnieuw Tom Hiddleston als de charismatische Loki. Ook Owen Wilson keert terug als Mobius, zij het als een andere versie dan die we in het eerste seizoen zagen. Andere vertrouwde personages, zoals Sylvie, Ravonna Renslayer en Casey, keren ook terug.

Waar gaat Loki seizoen 2 over?

In dit seizoen bundelt Loki opnieuw de krachten met Mobius om het kwaad te bestrijden. Daarbij komen ze ook varianten van Kang the Conqueror tegen, die de grote schurk is van de komende fases van het MCU. Tot dusver zijn kijkers enthousiast over het nieuwe seizoen.
De Loki die we volgen in de serie ontsnapte in Avengers Endgame aan de Avengers, waardoor er een afgesplitste tijdlijn ontstond. De Time Variance Authority (TVA) probeerde dat snel op te lossen, maar als snel bleek dat er iets niet klopte met de TVA zelf. De achtbaanrit die volgde gooide het multiversum van het MCU open.