Marvel's Spider-Man 2 pre-orderen doe je hier het goedkoopst

News
dinsdag, 10 oktober 2023 om 17:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Spider-Man 2">Marvel's Spider-Man 2 komt er aan dit najaar. De nieuwe game van Insomniac Games staat voor 20 oktober op de planning. Wil je er zeker van zijn dat je de game fysiek op de mat hebt op releasedag? Dan kun je hier Marvel's Spider-Man 2 pre-orderen voor de goedkoopste prijs.
Tal van winkels verkopen Marvel's Spider-Man 2 voor de PlayStation 5 alvast, ondanks het feit dat de game pas in oktober verschijnt. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je minder hoeft te betalen dan de gebruikelijke 69,99 euro (of de digitale prijs van 79,99 euro). De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
In het nieuwe avontuur van Peter Parker kun je als Spider-Man door een nog grotere wereld slingeren. Brooklyn, Queens en Coney Island zitten nu namelijk ook in de game, terwijl je ook de optie hebt om te wisselen tussen de twee verschillende Spider-Men. Naast Peter Parker is ook Miles Morales speelbaar, waarbij beide heren andere krachten hebben.

Marvel's Spider-Man 2 pre-orderen kan ook in andere vormen

Mocht je de normale editie van Marvel's Spider-Man 2 niet tof genoeg vinden, kun je ook nog kiezen voor de Collector's Edition. Die bevat onder andere een groot beeldje van beide Spider-Men en grote schurk Venom. Deze versie kost 249,99 euro.
Dit zit er allemaal in de Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition:
  • Digitale vouchercode voor volledige Marvel's Spider-Man 2
  • SteelBook Display Case
  • 19-inch Collector’s Edition figuur: Spider-Man Peter Parker, Spider-Man Miles Morales en Venom
  • Early unlock Arachknight-pak (inclusief drie kleurvarianten) voor Peter
  • Early unlock (inclusief drie kleurvarianten) Shadow-Spider-pak voor Miles
  • Early unlock webgrijper gadget
  • 3 extra Skill punten
Ga jij Marvel's Spider-Man 2 pre-orderen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws