'LG helpt Apple met opvouwbare iPhone'

  Volgens geruchten zou LG Display assisteren bij het ontwikkelen van een opvouwbare iPhone. Bronnen zeggen tegen de Taiwanese nieuwssite Digitimes dat Apple LG heeft gevraagd om hulp bij het ontwikkelen van het scherm van de telefoon.

  Volgens de nieuwssite gaat LG aan de slag met het ontwikkelen van een opvouwbaar OLED-scherm voor de iPhone. Het is nog niet duidelijk of LG het scherm ook daadwerkelijk gaat maken voor Apple als het klaar is voor productie. Dit is niet de eerste keer dat er berichten zijn over een opvouwbare iPhone. In januari waren er al geruchten dat Apple zou werken aan een nieuwe klaptelefoon.

  Opvouwbare iPhone niet de eerste

  LG is een voorloper op dit gebied. In januari kondigde het bedrijf tijdens CES 2021 de LG Rollable aan. Deze telefoon heeft een scherm dat zichzelf in- en uit kan rollen tot tabletformaat. De eerste oprolbare smartphone zal volgens LG nog dit jaar op de markt verschijnen.

  Apple wil meer markten veroveren

  Een opvouwbare smartphone is een grote verandering op het gebied van smartphones voor Apple, maar is niet eens zo heel vreemd als totaalplaatje. Zoals gezegd is LG een voorloper, maar ook Samsung heeft al meerdere uitvouwbare smartphones op de markt gebracht.

  Toch is Apple wel bezig met een aantal opvallende ontwikkelingen. Zo is het techbedrijf naar verluidt bezig met haar eigen elektrische auto. Daarmee gaat het bedrijf de concurrentie aan met Tesla. Wel zal het nog een tijdje duren, want de eerste auto moet in 2024 op de markt verschijnen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.