Komt WandaVision naar Fortnite toe met karakters?

News
vrijdag, 19 februari 2021 om 12:30
wandavision 1f1613380110
De Marvel karakters Wanda en Vision zijn op het moment extreem populair door de Disney+ serie WandaVision. Mogelijk breiden de twee ook nog eens hun portfolio uit, want de superhelden komen misschien naar Fortnite toe.
De laatste tijd kunnen spelers van Fortnite aan de slag met een heel scala aan nieuwe personages. Ontwikkelaar Epic Games introduceert namelijk met regelmaat personages via unieke evenementen, bundles, de Battle Pass en de Fortnite Crew. Zo zagen we recent geliefde karakters als The Terminator, The Flash, Captain Marvel, Black Panther en Green Arrow voorbij komen in de populaire Battle Royale game.
Epic is bovendien nog niet klaar met het toevoegen van nieuwe skins om mee te spelen. Via een Tweet heeft ShiinaBR, een bekende leaker van informatie over Fortnite, namelijk bekendgemaakt dat er alweer drie nieuwe sets aan zitten te komen. Twee daarvan zijn Hunter Sets en eentje kan via een andere manier worden vrijgespeeld. Welke personages het alleen zijn is nog niet bekend, want de sets hebben code names.

Wie zijn de nieuwe personages?

Natuurlijk is er meteen veel speculatie over de nieuwe karakters die naar Fortnite toe gaan komen. Met de hele reeks aan superhelden die er recent zijn bijgekomen en de populariteit van WandaVision, denken veel fans dat Wanda Maximoff naar de game komt. Zij zou de code name AcutePanic dragen, omdat de Scarlet Witch meer dan eens in paniek raakt.
Of AcutePanic daadwerkelijk een referentie naar WandaVision is en welke andere karakters eraan zitten te komen, daar moeten we nog even geduld voor hebben. De nieuwe sets zullen in de komende weken namelijk aan Fortnite worden toegevoegd.

Populair Nieuws