Let op: Star Wars Jedi: Survivor spoilers online opgedoken

News
dinsdag, 25 april 2023 om 11:00
star wars jedi survivor cal kestisf1682325594
Het wachten op Star Wars Jedi: Survivor is bijna voorbij. Nog deze week kunnen fans aan de slag met de nieuwe game. Maar helaas zijn er nu al spoilers online te vinden.
Het is niet bijzonder zeldzaam dat exemplaren van nieuwe games iets te vroeg in handen van fans terechtkomen. Soms worden pre-orders wat sneller bezorgd dan verwacht, andere keren legt een winkel een game gewoon te vroeg in de schappen. Wat de reden ook moge zijn, Star Wars Jedi: Survivor is het nieuwste slachtoffer.
Dat is natuurlijk leuk voor de mensen die wat eerder dan verwacht aan de game kunnen beginnen, maar het betekent ook dat er spoilers op het internet te vinden zijn. EA vraagt op Twitter om voorzichtig om te gaan met het delen van spoilers, maar niet iedereen houdt zich daaraan. Wil je niets weten over de game voordat je hem zelf kan spelen, dan is het aan te raden om social media een tijdje uit de weg te gaan.
Gelukkig zijn de vroege spoilers dit keer pas vlak voor release begonnen. In het verleden zijn andere games wel eens weken van tevoren gelekt. Maar tenzij je in recordtijd door de game vliegt zullen er waarschijnlijk meer spoilers online staan dan wat je komend weekend zelf van de game kunt zien.

Wanneer is de release van Star Wars Jedi: Survivor?

Als de winkel waar jij de game koopt zich aan de officiële releasedatum houdt, dan kun vanaf aanstaande vrijdag (28 april) aan de slag met het nieuwe avontuur van Cal Kestis. Tenminste, als je genoeg ruimte hebt op je SSD. Zowel op consoles als op PC neemt de game namelijk een flinke hap ruimte in beslag.