Fysieke versie Star Wars Jedi Survivor heeft ook download nodig

News
maandag, 24 april 2023 om 11:00
star wars jedi survivor cal kestisf1682325594
Als je van plan bent om de fysieke versie van Star Wars Jedi Survivor in huis te halen, houdt er dan wel rekening mee dat je er niet meteen mee aan de slag kan gaan. Je zal namelijk eerst nog wat data moeten downloaden.
Star Wars Jedi Survivor komt aankomende vrijdag uit, waardoor de fysieke exemplaren nu al gearriveerd zijn bij verschillende winkels. Dat blijkt uit een Reddit-post, waarop iemand al flink wat dozen van de nieuwe Star Wars game tot zijn beschikking heeft.
Op het hoesje van de game is ook duidelijk aangegeven dat er nog een ‘download required’ is, voordat je met Star Wars Jedi Survivor aan de slag kan gaan. Dat hebben we wel vaker gezien met titels die een flinke bestandsgrootte hebben en de nieuwe game valt daar zeker onder. Eerder werd namelijk al duidelijk dat je 155GB aan opslagruimte nodig hebt voor Star Wars Jedi Survivor op PC en 147GB op de PS5.

Hoeveel data staat er op de disc?

Hoeveel data er precies gedownload moet worden voor de fysieke versie is niet duidelijk. Aangezien een Ultra-HD Blu-ray disc, het format dat de PlayStation 5 en Xbox Series consoles gebruiken, een limiet heeft van 100GB, zal er in ieder geval nog een flink gedeelte gedownload moeten worden.
Spelers van Call of Duty Modern Warfare 2 waren vorig jaar not amused toen zij de fysieke versie van de game in handen kregen. Op het schijfje stond namelijk slechts 72MB aan data, de rest moest allemaal worden gedownload. De fysieke versie kwam dus in principe neer op een digitale versie met een schijfje voor de sier.