Lekker veel geld en XP verzamelen voor Collectors in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 03 maart 2021 om 11:30
red dead online collector shovelf1614764807
Het wordt deze week weer tijd om alle hoekjes en gaatjes van het digitale Wilde Westen te verkennen in Red Dead Online. Collectors kunnen nu namelijk veel extra geld en XP verdienen met hun werkzaamheden.
Vorige week konden Moonshiners lekker aan de slag, maar deze keer staan de Collectors in het zonnetje. De verzamelaars onder ons worden namelijk rijkelijk beloond als ze hun ogen goed open houden. Voor elke Collectible die je namelijk in Free Roam vindt, met uitzondering van de Condor Egg, krijg je twee keer zoveel ervaringspunten als gebruikelijk. Alle Collector Free Roam missies die je daarnaast succesvol ten einde brengt, zullen 50 procent meer geld opleveren en een bonus voor je Role en Character XP.
Daar blijft het bovendien niet bij voor de Collectors. Madam Nazar is namelijk op zoek naar de Deep Blue Collection, die bestaat uit de Tully Monster Fossil, de Cephalopod Fossil en de Rock Bass. Naast de gebruikelijke beloningen krijg je daarvoor ook een coupon voor 30 procent korting op een Novice of Promising Collector Item naar keuze.

Nieuwe Featured Series in Red Dead Online

Liefhebbers van PvP in Red Dead Online kunnen deze week ook weer met een speciaal evenement aan de slag. De modus die in de Featured Series nu staat is namelijk de Hardcore variant van Most Wanted. Het wordt dus tijd om te laten zien wat je echt in huis hebt, want in deze modus kan je je Ability Cards en consumables niet gebruiken. Het is overigens wel waard om je skills te testen, want de Featured Series levert tot 8 maart namelijk twee keer zoveel ervaringspunten en dollars op!
Wil je armed and ready aan de Featured Series beginnen, dan is er goed nieuws. Fences in het hele land laten de rank requirements namelijk vallen, waardoor iedereen naar hartelust tomahawks, werpmessen, dynamiet en andere dodelijke wapens kan aanschaffen. Ga er dus maar vanuit dat iedereen tot de tand toe bewapend is de komende dagen!