Target Races en Plunder staan in de spotlight in Red Dead Online

News
woensdag, 24 februari 2021 om 12:00
red dead online gunslingerf1588750362
Om de zoveel tijd worden een aantal PvP modi in Red Dead Online in het zonnetje gezet. Deze week geldt dat voor Plunder en de Target Races en je kan er bovendien lekker veel dollars mee verdienen!
Liefhebbers van PvP kunnen deze week weer lekker in de Featured Series duiken. De playlist van modi die in het zonnetje worden gezet, bestaat deze week namelijk uit Plunder, Target Races en Open Target Races. Wanneer je succesvol een potje ten einde brengt, krijg je alleen deze week twee keer zoveel dollars en ervaringspunten.
In Plunder is het zaak om zoveel mogelijk resources te vinden in de wildernis en die terug te brengen naar je kamp. Het vijandelijke team heeft alleen dezelfde opdracht en kan bovendien ook de waardevolle spullen uit je kamp komen stelen. In Target Races moet je ondertussen zo snel mogelijk de finish halen op je paard en kan je targets raken met een pijl en boog om meer stamina te krijgen. De Featured Series zijn dus lekker gevarieerd deze week!

Meer verdienen met je alcohol

Naast PvP-spelers kunnen ook Moonshiners de komende dagen profiteren van mooie bonussen. Alcoholstokers verdienen nu namelijk 50 procent meer met hun verkochte goederen en krijgen daarnaast twee keer zoveel ervaringspunten voor de rol. Als je deze week een Moonshine Sale voltooit, krijg je bovendien een gratis Treasure Map.
Ben je nog geen Moonshiner, dan is nu een perfect moment om je Moonshine Shack te kopen. De komende dagen geldt er namelijk een korting van maar liefst tien goudstaven en kan je profiteren van 30 procent korting op alle Moonshine Shack upgrades en Moonshiner Role Items.

Populair Nieuws