LEGO onthult gloednieuwe Super Mario-sets!

News
donderdag, 16 november 2023 om 12:00
Mario-liefhebbers kunnen weer uitkijken naar een paar mooie LEGO-sets. Er zijn namelijk maar liefst vijf nieuwe LEGO Super Mario uitbreidingssets aangekondigd. Een aantal geliefde personages krijgt een nieuwe set.
De LEGO Super Mario-lijn wordt binnenkort weer flink uitgebreid. Nadat er deze maand een nieuwe set verscheen voor volwassnenen, komen er in januari 2024 weer vijf nieuwe speelsets. Onder andere Bowser en Yoshi worden in het zonnetje gezet. Ook liefhebbers van Nabbit en Toad kunnen nieuwe sets verwachten.
Deze sets zijn uitbreidingen, dus ze zijn niet bijzonder groot. De duurste van de lichting kost 44,99 euro, maar je kunt al één van deze sets in huis halen voor een tientje. De volledige line-up is als volgt:

Wanneer verschijnen de nieuwe LEGOP Super Mario sets?

Een pre-order plaatsen voor deze sets is helaas nog niet mogelijk. Maar je hoeft gelukkig niet lang te wachten tot je ze wel kunt bestellen. Je kunt ze jammer genoeg niet in de zak van Sinterklaas stoppen of onder de kerstboom leggen, maar ze kunnen dat laatste stukje kerstvakantie nog wel een beetje opleuken. De sets verschijnen namelijk op 1 januari 2024.
Volgend jaar wordt er ook een gloednieuw Nintendo-thema geïntroduceerd. In maart komen namelijk de eerste LEGO-sets van Animal Crossing op de markt. De eerste lichting bestaat, net als de nieuwe golf van LEGO Mario, uit vijf sets.