Animal Crossing LEGO sets officieel onthuld!

News
dinsdag, 10 oktober 2023 om 16:00
Al een tijdje werken Nintendo en LEGO samen voor Mario-sets. Maar onlangs werd bekend dat er nog een bekende Nintendo-game LEGO sets krijgt. De eerste Animal Crossing sets zijn nu officieel onthuld.
Je denkt misschien niet meteen aan Animal Crossing als het gaat over de meest succesvolle Nintendo-games. Maar Animal Crossing: New Horizons is toch echt een van de bestverkochte Switch games ooit. De lockdowns die precies rond de release van die game begonnen hielpen daar natuurlijk bij, maak ook daarvoor was de reeks altijd al geliefd.
Het is dan ook zeker geen onlogische keuze voor een lijn LEGO-sets, zoals onlangs werd onthuld. In eerste instantie was er alleen een korte teaser, maar nu zijn er vijf verschillende Animal Crossing sets onthuld. Het zijn redelijk uiteenlopend taferelen geworden.
Er is bijvoorbeeld een set rondom het verjaardagsfeestje van Julian, eilandrondvaarten van Kapp’n en de kampeeravonturen van Bunnie. In een wat grotere set brengt Isabelle een bezoekje aan Fauna. Pronkstuk van de lijn tot dusver is een set met zowel Nook’s Cranny als het huis van Rosie.

Wanneer is de release van de Animal Crossing LEGO?

Het is de bedoeling dat al deze sets op elkaar zijn aan te sluiten en dat je bepaalde onderdelen, zoals ramen, moeiteloos kunt uitwisselen om zelf te bepalen hoe je Animal Crossing-dorpje eruit ziet. Het duurt helaas nog even voor deze LEGO-sets verschijnen. De release is pas op 1 maart 2024.

Populair Nieuws