LEGO komt met grote Lord of the Rings-tease

News
maandag, 13 mei 2024 om 11:00
frodo the lord of the ringsf1683643103
Een aantal populaire franchises heeft een vaste samenwerking met LEGO. Lord Of The Rings">The Lord of the Rings hoort daar ook bij. Nadat vorig jaar een set van Rivendell verscheen, komt LEGO nu met een tease voor een andere iconische locatie uit de filmtrilogie.
Rond de tijd dat The Hobbit in de bioscoop draaide waren die films samen met The Lord of the Rings een groot thema voor LEGO. Tegenwoordig gebeurt er iets minder wat betreft LEGO-sets van deze films. Afgezien van Brickheadz-figuren is Rivendell momenteel de enige Lord of the Rings-set die je kunt krijgen.
Maar daar gaat binnenkort mogelijk verandering in komen. Via social media heeft LEGO namelijk een tease geplaatst voor een nieuwe set, gebaseerd op Barad-dûr. In de volksmond is die locatie beter bekend als de toren van Sauron.
De set is helaas nog niet uitgebreid uit de doeken gedaan, maar de top van de toren met het grote vurige oog is alvast te zien in een kort filmpje. Meestal duurt het na zo’n teaser maar een paar dagen voor de set volledig wordt onthuld. We gaan ervan uit dat de LEGO-versie van het oog je niet dag en nacht kan stalken, maar het is raadzaam om geen mysterieuze gouden ringen te dragen wanneer je deze set hebt gebouwd.

Nieuwe Lord of the Rings-film op komst

The Lord of the Rings komt overigens weer terug naar het witte doek met een nieuwe film. Dat is onlangs bekend gemaakt door Warner Bros. Discovery. Er woerdt op dit moment gewerkt aan een nieuwe film die vooralsnog The Hunt for Gollum heet.
De film lijkt zich af te spelen in dezelfde versie van Middle-earth die Peter Jackson neerzette met zijn legendarische verfilming van The Lord of the Rings. Gollum wordt namelijk wederom gespeel door Andy Serkis, die de film ook regisseert. Jackson is producer en ook schrijvers Fran Walsh en Philippa Boyens keren terug voor deze nieuwe film.

Populair Nieuws