LEGO Fortnite krijgt een flinke Star Wars-update

News
donderdag, 02 mei 2024 om 12:00
lego star wars fortnite
Fortnite krijgt geregeld een update die een crossover met een bekende franchise brengt. Een nieuwe update staat in het teken van Star Wars, gezien de tijd van het jaar niet geheel onverwacht. Met name LEGO Fortnite-spelers hebben daar veel profijt van.
Voor May the Fourth zijn er elk jaar allerlei leuke Star Wars-acties. Fortnite-spelers kunnen dit weekend bijvoorbeeld Chewbacca en Darth Vader tegenkomen in de Battle Royale. Ook Fortnite Festival en Rocket Racing hebben een Star Wars-crossover, maar voor LEGO-liefhebbers is de update het grootst. 
Op 3 mei wordt namelijk een hele Star Wars-wereld toegevoegd aan LEGO Fortnite. Daarin kun je een rebellendorp bouwen en onderhouden, waarbij natuurlijk allerlei Star Wars-personages en -wapens voorbij komen. Ook kun je Star Wars-gebouwen neerzetten, zoals de Mos Eisley Cantina.
Veel thema-updates van Fortnite verdwijnen op zeker moment weer, maar het is de bedoeling dat de Star Wars-versie van LEGO Fortnite blijft bestaan, ook wanneer de May the Fourth-samenwerkingen in andere modi zijn afgelopen. Er wordt dus in zekere zin een hele modus toegevoegd aan Fortnite.
Er is een element dat eventueel als nadeel gezien kan worden. Alle nieuwe dingen die de Star Wars-versie van LEGO Fortnite brengt, staan namelijk los van de rest van LEGO Fortnite. Je kunt dus niet met een lightsaber gaan zwaaien in je bestaande LEGO Fortnite-dorp.

Grote LEGO Star Wars-actie al begonnen

Als je meer van de fysieke LEGO Star Wars bent, is het misschien de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan LEGO.com. Daar is namelijk een grote May the Fourth-actie gaande waarin je als Insider een aantal exclusieve kortingen kunt krijgen.
Ook krijg je gratis bonussen afhankelijk van hoeveel je besteedt. Je kunt die bonussen krijgen tot en met 5 mei, maar op is op. Als je interesse hebt in die bonussen, moet je dus snel zijn.

Populair Nieuws