De LEGO Star Wars May the Fourth sale is stiekem al begonnen

News
dinsdag, 30 april 2024 om 19:00
Dit weekend is het 4 mei en rondom die datum zijn er altijd allerlei sales rondom Star Wars. Ook LEGO doet altijd op een grote manier mee. De grote May the Fourth sale begint eigenlijk op 1 mei, maar je kunt nu alvast korting voor jezelf regelen.
De LEGO Star Wars May the Fourth sale loopt van 1 tot en met 5 mei. In die periode verschijnen er nieuwe sets, zullen er bestaande sets zijn afgeprijsd en krijg je beloningen afhankelijk van hoeveel je tijdens de sale besteedt. Veel kortingen zijn er voor iedereen, maar er zijn ook altijd wat kortingen die alleen voor Insiders zijn.
Die kortingen zijn nu alvast live. Insiders kunnen onder Rewards bij de Members’ Sale alvast vouchers scoren voor negen verschillende sets. Als je die codes vervolgens invult bij het afrekenen van een aankoop met daarin de bijbehorende set, krijg je 20 tot wel 170 euro korting, afhankelijk van de set.
Het komt vaker voor dat je voor een specifieke set een kortingsvoucher kunt krijgen als LEGO Insider. Vaak moet je daar Insider-punten voor inwisselen. Maar in dit geval kosten de voucher nul punten, dus je kunt je letterlijk nu aanmelden als Insider en meteen korting krijgen op de onderstaande sets.

Hoe wordt je LEGO Insider?

LEGO Insider worden is heel makkelijk en kost niets. Rechtsboven op de home-pagina van LEGO.com vind je de tekst “Doe mee met LEGO Insiders". Als je daarop klikt hoef je alleen maar een LEGO-account aan te maken, of in te loggen met een bestaand account. Daarna ben je met nog maar één druk op de knop LEGO Insider.
Insiders krijgen niet alleen exclusieve kortingscodes. Sommige sets zijn bijvoorbeeld ook een paar dagen eerder te bestellen voor Insiders. Dat geldt ook voor de nieuwe UCS TIE Interceptor, die uitkomt op 4 mei, maar voor Insiders al op 1 mei te bestellen is.