‘Call of Duty Black Ops 6 reveal staat al voor de deur’

News
donderdag, 02 mei 2024 om 13:00
call of duty black opsf1587540638
Het duurt niet lang meer voor we van alles te weten komen over de nieuwe Call of Duty van dit jaar. De verwachting is bijvoorbeeld dat de game getoond wordt in een aankomende showcase van Xbox. Maar de reveal is waarschijnlijk eerder, zo blijkt opnieuw na een datamine (via Insider-Gaming).
Hoewel er waarschijnlijk veel aandacht is voor Call of Duty tijdens de Xbox Showcase in juni, wordt de eerste reveal iets eerder verwacht. Dat was al eerder een gerucht dat rondging, maar het lijkt nog waarschijnlijker na een update van Call of Duty Warzone. Daarin wordt namelijk meerdere keren verwezen naar iets dat de codenaam Cerberus draagt.
Het is waarschijnlijk dat dat de interne naam is van Call of Duty 2024. Dat er met de nieuwe Warzone-update verwijzingen naar de game zijn toegevoegd kan betekenen dat de game deze maand nog onthuld wordt.
Eerder waren Call of Duty-reveals zelfs in-game evenementen in Warzone. Of dat ook dit jaar het geval is, is niet duidelijk, maar er zijn berichten dat de reveal dit keer traditioneler is. Dat sluit natuurlijk niet uit dat er rond de reveal speciale beloningen zijn in Warzone.
Eén zo’n beloning lijkt ook al ontdekt in de datamine, namelijk een blueprint voor een wapen. Daarop staat de naam Sally gekerft met daarnaast zes turfjes, wat erop kan slaan dat de game Call of Duty Black Ops 6 heet. Eerder lekte de naam Black Ops Gulf War uit.

‘Call of Duty 2024 krijgt lange presentatie’

Als De nieuwe Call of Duty inderdaad deze maand wordt onthuld, zullen we er waarschijnlijk nog niet al te veel over te weten komen. Het heeft er namelijk alle schijn van dat er later een lange deep dive volgt. Aansluitend op de Xbox Showcase in juni komt er een lange presentatie over één game, waarvan aangenomen wordt dat het Call of Duty is.

Populair Nieuws