MediaMarkt pakt uit met grote tech- en gaming deals

News
donderdag, 02 mei 2024 om 11:00
mediamarktf1641464864
MediaMarkt heeft een nieuwe sale op poten gezet, waarbij flink wordt uitgepakt met grote tech- en gaming deals. Tal van laptops, tablets en gaming accessoires zijn in de aanbieding en kun je daardoor met een nette korting scoren.
Momenteel loopt er een actie bij MediaMarkt onder de noemer Superkans bij MediaMarkt. Daarbij worden een aantal categorieën bij de winkel in de uitverkoop gezet, waaronder smartphones, TV & Audio, tablets en gaming.

Tal van toffe tech- en gaming deals

De techafdeling geniet van de grootste prijsverschillen, waarbij onder andere 100 euro korting te vinden is op een nieuwe LG OLED-televisie, terwijl de Samsung Galaxy S23 voor 50 euro minder verkocht wordt.
Om een handje te helpen, hebben we hieronder alvast een handig overzicht met een aantal van de beste deals op een rijtje gezet.
Natuurlijk zijn dit lang niet de enige aanbiedingen die momenteel bij MediaMarkt te vinden zijn. Het volledige overzicht kun je hier vinden.
Wees er alleen wel snel bij. De aanbiedingen die momenteel bij MediaMarkt lopen, zijn namelijk niet eindeloos geldig. Op 5 mei loopt de huidige reeks met aanbiedingen af. Tot en met komende zondag kun je dus nog profiteren.
Daarnaast valt het ook aan te raden om nog even bij bol.com te kijken. Daar is momenteel een grote outlet-sale aan de gang. Hierdoor kon je tijdelijk een PlayStation 5 vinden voor 504 euro, waardoor je toch bijna 50 euro bespaard.

Populair Nieuws