Legendary coyotes sluipen deze week naar Red Dead Online

  Naturalists hebben vanaf deze week twee nieuwe legendary animals om op te sporen voor hun field guide. Daarnaast voegt de update ook een aantal mooie bonussen toe voor andere rollen.

  Als je goed je oren spitst, zal je vanaf deze week in Red Dead Online ‘s nachts het gehuil kunnen horen van de Legendary Red Streak Coyote en de Midnight Paw Coyote. Eerstgenoemde hangt rond bij Pike’s Basin en heeft een voorliefde voor de steile kliffen en de uitgedroogde bodem van het ravijn. De Midnight Paw Coyote is ondertussen ten zuidoosten van Strawberry te vinden en makkelijk te onderscheiden van normale coyotes door zijn zwarte vacht en gele ogen.

  Nieuwe legendary animals betekent natuurlijk ook nieuwe outfits die Naturalist kunnen maken bij Gus MacMillan. Ga met de vacht van één van de twee legendary coyotes naar de gepensioneerde jager toe en hij kan de Red Streak of Midnight Paw Coat voor je maken. Daarnaast zal hij ook de Babin hat voor je in de aanbieding hebben. Vind je deze week daarnaast alle gevraagde legendary animals voor Harriet, dan krijg je een gratis paard voor Rank 40 of lager naar keuze!

  Ook bonussen voor andere rollen in Red Dead Online

  Ondanks dat de Naturalist de nieuwe rol is, is Rockstar de andere rollen niet vergeten. De Bounty Hunter en Trader kunnen namelijk vijftig procent meer inkomsten verdienen met hun missies en krijgen dertig procent korting op alle Outfits voor hun rol. Dezelfde korting geldt op alle paarden, Weapon Skins en alle geweren - op de nieuwe Elephant Rifle na.

  Ben je nog helemaal niet met Red Dead Online begonnen, dan hebben we ook goed nieuws voor je. Nieuwe spelers krijgen namelijk een mooi Naturalist welkomstpakket als ze inloggen voor 21 september, met onder andere een XP boost, Sedative Ammo, een gratis Ability Card en dertig procent korting op een revolver.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.