Reageer en Win: de winnaars van Fairy Tail voor de PS4 en Switch!

  Terwijl het weer eindelijk weer een beetje normale vormen aanneemt in Nederland, mogen wij ook een paar lezers blij maken met iets anders. Lees namelijk snel verder voor de Fairy Tail winnaars van de Reageer en Win van vorige week!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op Fairy Tail voor de PS4 en Nintendo Switch. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Fairy Tail op de PS4 is geworden... ananas!

  De winnaar van Fairy Tail op de Switch is geworden... boja!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Winactie in de lucht

  De grond in Nederland is niet het enige wat droog staat, want ook bij XGN.nl moeten we een weekje overslaan als het aankomt op een nieuwe prijs. Heb je alleen wel zin in een winactie deze week, check dan sowieso deze superdikke Microsoft Flight Simulator 2020 actie!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.