Leaker: binnenkort updates voor Silent Hill 2 remake, Townfall en Ascension

News
zondag, 28 mei 2023 om 10:30
silent hill 2 remake pyramid headf1666253480
We krijgen binnenkort meer informatie over de Silent Hill 2 remake, Townfall en Ascension, zo beweert een leaker. Die informatie heeft de vorm van een nieuwe trailer.
Leaker Dusk Golem weet het zeker: er komt een nieuwe trailer aan waarin de voortgang van de Silent Hill 2 remake, Townfall en Ascension getoond wordt. ‘’Ik weet niet de exacte datum voor alles,’’ vertelt de leaker in het Discord-kanaal The Snitch. ‘’Maar ik zeg alleen dat er een nieuwe Silent Hill 2 remake, Townhall en Ascension-trailer klaar is om eindelijk onthuld te worden.’’
Dusk Golem mag dan geen exacte datum weten, maar de trailer zou nog voor Summer Gaming Fest onthuld worden. Summer Gaming Fest vindt op 8 juni plaats, wat betekent dat als we de leaker mogen geloven we de trailer al snel kunnen verwachten. Eerder wist de leaker ook al voor de officiële aankondiging dat Konami bezig was met nieuwe projecten in de franchise, dus de leaker zou het nog eens bij het juiste eind kunnen hebben.

Silent Hill 2 remake al bijna klaar

Daarnaast liet de CEO van de Poolse studio Bloober Team, die de Silent Hill 2 remake maakt, onlangs weten dat de game al bijna klaar is. De game is volgens de CEO ‘technisch gereed’, maar nog niet helemaal af. Een nieuwe trailer lijkt dus zo gek nog niet.
Konami heeft vooralsnog niet gereageerd op het gerucht, dus we moeten nog even afwachten of Dusk Golem wederom gelijk heeft.

Populair Nieuws