Pre-order hier de Tears of the Kingdom Switch Pro Controller

News
donderdag, 30 maart 2023 om 13:00
Het is eindelijk bijna tijd om in Tears of the Kingdom te duiken. Onlangs werd er wat gameplay getoond, waarbij ook direct een speciale Switch in het thema van de game werd getoond, met ook een bijpassende Pro Controller en beschermhoes. Die zijn nu ook te pre-orderen.
De Nintendo Switch OLED in Tears of the Kingdom-uitvoering is leuk, maar kan ook wat lastig zijn om te rechtvaardigen als je bijvoorbeeld de sprong naar OLED al gemaakt hebt. Ook kon het nog wel eens lastig worden om de Switch te bemachting, aangezien hij nu al aardig gewild blijkt.
Gelukkig kun je ook in stijl spelen met een Tears of the Kingdom Pro Controller. Hierop zie je veel design-elementen van de speciale Switch-uitgave terug, maar dan op een wat goedkoper apparaat. De Controller is nu ook bij verschillende webwinkels in het assortiment te vinden.
De Switch-beschermhoes kun je hier vinden:

Waar kun je de Tears of the Kingdom Switch OLED bestellen?

Met de Pro Controller en de Switch hoes kun je je Switch een beetje een Zelda-saus geven zonder de hoofdprijs te betalen. Mocht je toch liever de Switch OLED hebben, dan heb je nog een redelijke kans van slagen. Een overzicht van waar je hem kan vinden hebben we hier voor je gemaakt.
Tears of the Kingdom zelf verschijnt op 12 mei. Dat is ook de releasedatum voor de Pro Controller en de hoes. De Switch OLED kun je twee weken eerder verwachten, op 28 april. Zo kun je je data alvast overzetten voor de game uitkomt en hoef je dat dus niet te doen op een moment dat je eigenlijk gewoon Zelda wil spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties