Laat je bijpraten over het verhaal van deze gloednieuwe game

News
maandag, 20 mei 2024 om 9:00
hellblade senuas sacrifice xbox one versie komt eraan 128718
Het duurt niet lang meer voor je Senua’s Saga: Hellbade 2 kunt spelen. Misschien heb je de eerste game al even herspeeld als voorbereiding. Maar als je daar geen tijd voor hebt gehad, heeft ontwikkelaar Ninja Theory een handige video in elkaar gedraaid.
Senau’s Saga: Hellblade heeft een tijdje op zich laten wachten. De aankondiging is alweer bijna vijf jaar geleden en de release van de eerste game was al in 2017. Er is dus een goede kans dat er wat details over de game zijn weggezakt, helemaal als je Senua's Sacrifice sinds de release niet meer hebt aangeraakt.
Dat kun je natuurlijk verhelpen door de game opnieuw te spelen, maar met het tweede deel zo dichtbij is het maar de vraag of je daar nog tijd voor hebt. Gelukkig is er een andere optie voor wie wel een opfrissertje kan gebruiken over Senua’s Sacrifice.
Ninja Theory heeft namelijk een video gemaakt met de titel Hellblade: The Story So Far. Dat is precies wat je ervan verwacht, namelijk een recap van het verhaal. Maar in plaats van een paar uur, duurt het een paar minuten. In maar iets meer dan 5 minuten wordt je helemaal klaargestoomd voor Senua’s Saga.

Wat moet je weten over Senua’s Saga: Hellblade 2? 

Met een samenvatting van het eerste deel heb je misschien al helemaal zin in de nieuwe game. Maar misschien heb je ook nog wat vragen over Hellbade 2. Waar gaat de nieuwe game bijvoorbeeld over en wat kun je er qua gameplay van verwachten?
Voor iedereen die met dat soort vragen zit hebben we alvast wat dingen die je absoluut moet weten over Senua’s Saga voor je op een rij gezet. Een ander leuk weetje: het veelgeprezen acteerwerk in de eerste game werd geleverd door iemand die totaal geen acteerervaring had. Daarover kun je meer lezen in dit artikel

Populair Nieuws