La Casa de Papel personages krijgen eigen Spotify playlist

News
woensdag, 24 november 2021 om 10:30
2021 05 25 la casa de papel seizoen 4f1627976723
Netflix gaat een samenwerking aan met Spotify. Een aantal La Casa de Papel personages hebben een eigen playlist gekregen. Aan deze playlist kan je dan zien of de muzieksmaak van je favoriete personage een beetje overeenkomt met die van jou.
Binnenkort komen de laatste afleveringen van de Spaanse serie La Casa de Papel uit. Om dit te promoten zijn er dus op Spotify een aantal playlists online gekomen van personages uit de serie. Er zijn negen playlists voor de personages El Professor, Tokyo, Berlin, Stockholm, Lisbon, Marseille, Denver, Rio en Alicia Sierra.

Einde van La Casa de Papel

Zoals eerder genoemd is de samenwerking tussen de streamingdienst en de muziekdienst bedoeld om reclame te maken voor de laatste afleveringen van de serie. De serie eindigt namelijk binnenkort wanneer de laatste afleveringen van het vijfde seizoen online komen te staan.
De finale van de serie is opgesplitst, dus een aantal van de afleveringen zijn al een tijdje te streamen op Netflix. Binnenkort verschijnt deel twee van seizoen 5 en zien we hoe het eindigt voor de bankovervallers. Er is ook al een trailer uit voor de laatste afleveringen. Aan de trailer te zien zal er weer veel actie te zien zijn.
La Casa de Papel is een groot succes gebleken voor Netflix. Initieel was het alleen geen Netflix Original. Eerst was de serie namelijk alleen in Spanje te zien. Daar was de serie niet zo'n groot succes, maar toen Netflix de rechten overkocht werd de serie wereldwijd beschikbaar en kreeg de serie een hoop fans.