La Casa de Papel-ster haat twist voor zijn karakter

News
donderdag, 16 september 2021 om 10:00
la casa de papelf1619777260
La Casa de Papel is langzaam maar zeker bezig met haar zwanenzang. De laatste vijf afleveringen van de Spaanse hitserie verschijnen op 3 december, maar in de eerderde 4,5 seizoenen is natuurlijk veel gebeurd. Eén van de La Casa de Papel-sterren doet nu het boekje open over een twist voor zijn personage die hij met heel zijn hart haat.
Acteur Enrique Arce heeft het boekje opengedaan rondom zijn rol in La Casa de Papel. De acteur speelt de rol van Arturo Roman, één van de schurken uit de serie. Arce was het op een gegeven moment in de serie alleen niet eens met één van de wendingen en heeft toen zelfs bij de schrijvers gesmeekt om de twist niet door te laten gaan.
Let op, spoilers voor La Casa de Papel seizoen 4 volgen.
Het betreft een scene in het vierde seizoen van de serie. Daarin drogeert Arturo op een gegeven moment bankmedewerker Amanda en misbruikt hij haar seksueel. Dit ging volgens de acteur te ver, want Arturo was in de ogen vna Arce altijd een komisch miserabele schurk.
In een interview met Radio Times legt Acre uit hoe hij de schrijvers vroeg om de wending te schrappen:

"Ik smeekte hen. Ik kon dagenlang niet slapen door die scene. Omdat ik niet geloof in dit soort dingen als fictie. Dus toen het gebeurde en ik het moest doen, dacht ik: ok prima, maar toen dacht ik: 'Je hebt het personage verpest, echt verpest'."

La Casa de Papel-ster ook in seizoen 5

Wat je ook van het personage vindt, weg is Arturo nog niet. Het personage is ook in de eerste helft van La Casa de Papel seizoen 5 te zien. Heb jij de nieuwe afleveringen al gezien? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws