Horizon Zero Dawn krijgt eigen podcast

News
woensdag, 24 november 2021 om 11:30
horizon forbidden west 3f1622150785
Goed nieuws voor Horizon Zero Dawn fans, er komt namelijk een officiële Horizon podcast. Deze nieuwe podcast is volledig geproduceerd door Guerilla Games, en brengt je alvast helemaal in de stemming voor de nieuwste game: Forbidden West.
Via Twitter kondigde Guerilla Games, de game studio achter Horizon Zero Dawn, een nieuwe podcast aan. De allereerste aflevering komt vandaag online te staan, en zal te beluisteren zijn via Youtube, Spotify, Apple Podcast en Soundcloud. De serie afleveringen gaan dieper in op de verhalen achter Horizon Zero Dawn. In de eerste aflevering staat niemand minder dan hoofdpersonage Aloy in de schijnwerpers.
Seizoen één van de GAIA Cast bevat 8 afleveringen, de namen van de aankomende twee zijn ook al bekendgemaakt: Events of the Twenty-First Century en Project Zero Dawn. Die eerste zal waarschijnlijk gaan over gebeurtenissen voorafgaand aan de situatie in de game, en Project Zero Dawn zal ongetwijfeld meer uitleg geven over het project Zero Dawn. In de game zelf wordt het project ook uitgelegd, maar het is fijn om helemaal op de hoogte te zijn voor de release van Forbidden West.

Meer weten over Forbidden West?

Op de PlayStation Blog vertelt het Guerilla team meer over de wondere wereld van Forbidden West, de nieuwste DLC die 18 februari 2022 zal verschijnen. In de blog wordt haarfijn uitgelegd waarom bepaalde beslissing rondom de nieuwe Forbidden West map zijn gemaakt, en krijgen wij gamers meer inzicht over hoe de game eruit zal gaan zien. In de blog zitten ook gifs, die visueel de nieuwste wereld laten zien. Op onze website valt ook van alles te lezen over de Forbidden West.

Populair Nieuws