Netflix toont nieuwe La Casa de Papel trailer

News
donderdag, 04 november 2021 om 9:00
2021 05 25 la casa de papel seizoen 4f1627976723
Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht voor het laatste deel van La Casa de Papel. De trailer is voor het tweede deel van het laatste seizoen: Netflix heeft het laatste seizoen namelijk opgesplitst.
Netflix heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht voor het tweede deel van seizoen 5 van La Casa del Papel. Seizoen 5 is het laatste seizoen van de serie. Netflix kwam al eerder met een trailer voor dit seizoen.

Seizoen 5 niet in één keer te zien

Het eerste deel van seizoen 5 is al te zien op Netflix. Maar omdat Netflix het seizoen heeft opgesplitst moesten we extra wachten op de ontknoping. Binnenkort maakt het tweede deel van het seizoen een einde aan de hele serie.
Aan de trailer te zien staat er een hoop te gebeuren in de finale van de serie. Aan het begin zien we hoe de Professor de Koninklijke Munt binnenkomt. Ook is te zien dat de politie de strijd nog zeker niet heeft opgegeven. Maar de overvallers doen dat ook zeker niet. We kunnen dus weer een hoop actie verwachten. Het verhaal van Berlin is ook nog niet beëindigd: in de trailer zijn namelijk een paar shots van Berlin te zien.
We hoeven niet al te lang meer te wachten op het tweede deel en laatste deel van siezoen 5. Het einde van La Casa de Papel zal namelijk vanaf 3 december te zien zijn op Netflix.

Populair Nieuws