Mass Effect serie snel in de maak bij Amazon?

News
woensdag, 24 november 2021 om 10:00
mass effect legendary editionf1621239484
Amazon werkt mogelijk aan een serie rondom de bekende Mass Effect reeks. Zo wordt duidelijk via een nieuw rapport van Deadline. Volgens het platform zou Amazon Studios dichtbij een deal zijn om een serie te maken rondom de reeks van BioWare.
Amazon Studios zou dichtbij zijn in het maken van een deal met EA rondom een Mass Effect serie. Officieel heeft EA, de uitgever van de Mass Effect-games, nog niets bekendgemaakt rondom een mogelijke deal met Amazon. Dit lijkt voor nu alleen slechts nog een kwestie van tijd.
Eerder dit jaar sprak Mac Walters, regisseur van Mass Effect Legendary Edition, nog over dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat Mass Effect een Hollywood-variant zou krijgen. Tegenover Business Insider zei Walters het volgende:

"Het is zo'n uitgestrekte wereld en zoveel mensen die ik ken uit de TV en film-wereld hebben contact opgenomen om te vragen wanneer we iets gaan doen. Ze blijven maar zeggen dat we het moeten doen"

Mass Effect serie brengt wederom grote sci-fi naam naar Amazon

Het nieuws is opvallend gezien Amazon Studios recentelijk nog een gloednieuwe sci-fi serie lanceerde. Het betreft Wheel of Time, waarvan de eerste drie afleveringen nu online staan op Prime Video. Duidelijk is al dat een tweede seizoen van de serie in de maak is.
Ook komt het bedrijf van Jeff Basos nog met een serie rondom The Lord of the Rings. Die serie is naar verluidt één van de duurste series ooit gemaakt met een geschat budget van 465 miljoen dollar voor alleen het eerste seizoen.

Populair Nieuws