Update - Wat worden de gratis PS Plus games van oktober 2020?

Article
woensdag, 23 september 2020 om 12:00
astro bot rescue missionf1634405187
Sony heeft nog één keer PlayStation Plus games onthuld voordat de PlayStation 5 op 19 november uitkomt. Welke games kun je deze keer gratis binnen hengelen?

Update

Onderstaand artikel is een oud artikel met speculaties over de gratis PlayStation Plus games. De echte games zijn inmiddels bekend in dit artikel. Grijp dus je kans en download je gratis games!

Astro Bot Rescue Mission

Sony trapt op de PlayStation 5 release af met een vooraf geïnstalleerde game, Astro's Play Room. Maar lang niet iedereen kent Astro Bot nog, dus is het nu de beste tijd om eens kennis te maken met de kleine, schattige robot. Astro Bot heeft namelijk al een VR game op zijn naam staan en wij verwachten die game in de line-up van gratis PS Plus games van oktober 2020, al dan niet als bonusgame om de release van de PS5 alvast te vieren.
In het eerste avontuur van Astro Bot gaat hij op pad om zijn bemanning te redden. Tijdens de game zit je midden in de actie door het gebruik van de PlayStation VR bril (die compatible is met de PS5). Door de omgevingen te ontdekken, vind je allerlei geheimen en maak je nieuwe paden om de robot verder op zijn missie te brengen. In 20 missies ga je daarnaast de strijd aan met allerlei vijanden en eindbazen om je bemanning te redden.
h2x1 nswitch darksoulsremastered image1600wf1600849872

Dark Souls Trilogy

Hardcore games mogen op de PS5 weer gaan smullen van Demon's Souls Remake, die het oorspronkelijke avontuur in een compleet nieuw jasje gieten. De game is voorzien van de laatste grafische technieken en gaat goed gebruik maken van de nieuwe features van de console en zijn controller zoals ray tracing en de adaptive triggers. Wij verwachten dat Sony ons voor die tijd nog één keer meeneemt naar de gruwelen in de PS Plus line-up met de Dark Souls Trilogy.
Deze game combineert Dark Souls Remastered, Dark Souls II en Dark Souls III in één gruwelijke bundel, waarin je duizenden keren zult sterven voordat je het einde van de drie games hebt bereikt. Of Sony ons deze maand met deze drie games verwent, is nog even afwachten, maar tof zou het zeker zijn.
vijf toffe features van de man of medan release samen griezelen 152508 4

Dark Pictures: Man of Medan

Oktober is natuurlijk de maand dat we Halloween mogen gaan vieren. Dus is het hoog tijd voor een horrorgame om eens flink te griezelen. Wij verwachten dat Sony daarop inspeelt met een avontuur waar je kippenvel van krijgt. Dit kan natuurlijk een Resident Evil game zijn, gezien daarvan een nieuw deel onderweg is, maar de kans is groter dat Sony ervoor kiest om een andere titel naar de PS Plus line-up voor oktober 2020 te brengen.
Gezien in oktober The Dark Pictures: Little Hope uitkomt, verwachten wij dat Sony ons verwent met de eerste game uit deze serie: Man of Medan. Deze game geeft je de controle over een groep tieners die een oud schip ontdekken nadat ze in handen van piraten vallen. Wat er daarna gebeurt is ijzingwekkend. Maak jij de juiste keuzes om iedereen te laten overleven of vallen de tieners als vliegen door jouw beslissingen?
Dit artikel is op 7 oktober 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws