Veranderen in een hert in Red Dead Online? Zo kan je dat doen!

  Met de update van vorige week hebben spelers in Red Dead Online er een unieke mogelijkheid bij gekregen: jezelf veranderen in een hert. Maar hoe kan je dat precies doen? Dat leggen we je haarfijn uit in deze guide.

  Alleen voor ervaren Naturalists

  Sinds de laatste grote update van Red Dead Online is de Naturalist rol toegevoegd aan de game. Als je in een hert wil veranderen, dan zal je sowieso deze nieuwe specialization moeten vrijspelen voor 25 goudstaven.

  Heb je de Naturalist vrijgespeeld, dan is het zaak om eerst Rank 5 te worden, voordat je toegang krijgt tot de nieuwe functie. De meest interessante mogelijkheden en de beste manieren om te levelen als Naturalist speel je op dezelfde rang vrij, dus check onze tips & tricks voor beginnende Naturalists om zo snel mogelijk door de eerste rangen heen te komen.

  Bemachtig de pamphlet van Harriet

  Wanneer je eenmaal Rank 5 hebt bereikt, dan is het zaak om naar Harriet Davenport te gaan. Zij zal te vinden zijn in alle verschillende locaties waar ze haar winkeltje heeft opgezet, je zal dus niet het internet moeten raadplegen om haar te vinden zoals bij Madam Nazar. De dierenliefhebber heeft de laatste tijd veel research gedaan en zal je de Vitalism Studies Buck Pamphlet geven als je met haar praat.

  In het pamflet begint Harriet over het waarderen van de natuur en de vrijheid van dieren en geeft ze je een hint hoe je jezelf kan veranderen in een hert.

  “Hoe kunnen we hopen om de meest oprechte waardering voor de natuur te krijgen? Door in de huid van de natuur zelf te kruipen. Om de snelheid en de vrijheid van een hert te ervaren - meer extase dan ik ooit had kunnen dromen! En dit was geen illusie. Dit was een samensmelting van zielen. Eindelijk verbonden. Een onbegrijpbare connectie.

  Er is één locatie waar ik dichtbij de pracht kom. Daar moet je heen gaan met vijf monsters van Harrietum Officinalis. Ik hoop ooit weer te communiceren met een hert.”

  Harriet Davenport

  Bloemetjes zoeken in het bos

  De vijf stuks Harrietum Officinalis waar Harriet op doelt is een specifieke bloem, die door de onderzoekster zelf is ontdekt en daarom ook haar naam draagt - net zoals het geval is met veel dieren en planten als het aankomt op hun Latijnse naam.

  De bloemen die je nodig hebt zijn overal te vinden in de wereld van Red Dead Online. Als je alleen in het wilde weg gaat zoeken, dan kan het nogal een tijdje duren voordat je er vijf stuks hebt gevonden. We raden je dan ook aan om vooral te zoeken in de regio’s New Hanover (met name het oostelijk gedeelte van de regio) en West Elizabeth. Op die plekken kan je namelijk een stuk meer Harrietum Officinalis vinden in vergelijking met andere regio’s, wat je zoektocht makkelijker en sneller maakt.

  Op naar de speciale locatie

  In haar pamflet geeft Harriet Davenport aan dat ze maar op één specifieke locatie kan communiceren met een hert. De laatste stap om de transformatie compleet te maken is dan ook op zoek naar deze locatie toe te gaan.

  De handigste manier om de locatie te vinden is door eerst naar Hanging Dog Ranch in Big Valley te gaan, in de regio van West Elizabeth. Daar moet je naar het zuiden lopen, waarna je al snel de Little Creek River tegenkomt. Langs de oever van de rivier staat een eenzame kale boom en als je Eagle Eye gebruikt zal je zien dat daar een clue is om te activeren. Als je de benodigde bloemen op zak hebt kan je eindelijk veranderen in een hert.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.