Krachtige nieuwe auto scheurt wereld van GTA Online binnen

News
vrijdag, 02 september 2022 om 16:00
gta online summer update getaway carf1625064374
Alsof de collectie aan wagens die je kan verzamelen in GTA Online nog niet genoeg was, is het aanbod nu nog verder uitgebreid. De game van Rockstar krijgt er namelijk een krachtige nieuwe auto bij.
Schrik niet wanneer je in GTA Online voorbij wordt gereden door de ronkende Declasse Vigero ZX. De gloednieuwe auto is namelijk de ideale auto voor krachtpatsers, met de hoeveelheid paardenkracht dat er aanwezig is in de bolide.
Je kan de auto nu zelf scoren bij Southern San Andreas Super Autos, maar er is ook een andere manier om in bestuurdersstoel plaats te nemen. Simeon Yetarian verkoopt de auto namelijk ook en je kan bij hem een mooi testritje maken.
Speel je GTA Online op de next-gen consoles, dan kan je de Vigero ZX ook meenemen naar Hao's Special Works bij de LS Car Meet. Dan kan je de bak meteen uitbreiden met een aantal flinke upgrades.

Geld verdienen als coureur in GTA Online

Met auto's kan je deze week ook lekker veel geld verdienen in Los Santos. Voor de HSW Race Series worden er de komende dagen namelijk twee keer zoveel beloningen uitgedeeld en er zijn zelfs nieuwe races toegevoegd. En met de Southern San Andreas Super Sport Series kan je zelf het driedubbele aantal dollars en RP verdienen.
Heb je eerst nog een nieuwe auto nodig, dan kan je meedoen aan de Pursuit Series. Eindig je twee dagen op rij in de top 2, dan zal je een frisse, groene Declasse Mamba krijgen. Ben je meer van het geluk, maak dan kans op de Ocelot Locust in de Diamond Casino & Resort.