The Lord of the Rings: Rings of Power nu te zien bij Amazon Prime Video

News
vrijdag, 02 september 2022 om 15:30
the lord of the rings orcf1672910282
Het is eindelijk zover voor The Lord of the Rings-fans: Rings of Power is begonnen. De serie is nu te zien op streamingdienst Amazon Prime Video.
Het is alweer een paar jaar geleden dat Amazon een The Lord of the Rings-serie heeft aangekondigd. Sindsdien wachten fans met smart op de lancering van de show en nu is het eindelijk zover.
Amazon trakteert kijkers ook meteen op wat meer content dan de meeste series. In plaats van één magere aflevering staan meteen de eerste twee episodes van The Lord of the Rings: Rings of Power op Prime Video. En het zijn bovendien geen korte afleveringen. De eerste aflevering duurt 65 minuten, terwijl de tweede 67 minuten lang is.

De oorsprong van de Rings of Power

Zoals de naam van de serie verklapt, draait The Lord of the Rings: Rings of Power wat er zich allemaal heeft afgespeeld voor de bekende films van Peter Jackson. Zo zullen we onder andere zien hoe Sauron de elven voor de gek heeft gehouden en de ringen heeft gemaakt, inclusief natuurlijk The One Ring.
Twee elven die een grote rol zullen spelen in Rings of Power zijn Elrond en Galadriel. Die worden natuurlijk niet gespeeld door Hugo Weaving en Cate Blanchett. De rollen worden deze keer vertolkt door respectievelijk Robert Aramayo en Morfydd Clark.
The Lord of the Rings: Rings of Power krijgt nu elke week een nieuwe aflevering erbij op vrijdag. De laatste episode van het eerste seizoen wordt uitgezonden op 14 oktober.