Nieuwe games voor Xbox Game Pass bekendgemaakt

News
woensdag, 17 november 2021 om 14:00
xbox game passf1628271615
De nieuwe games voor Xbox Game Pass zijn aangekondigd. Er komen niet alleen nieuwe games naar de dienst. Microsoft heeft ook een game touch-besturing toegevoegd, waarmee bepaalde games op mobiel te spelen zijn.
Via een blogpost heeft Microsoft nieuwe games bekendgemaakt die in november op de Xbox Game Pass zullen verschijnen. De games Dead Space en Dragon Age: Origins staan vanaf vandaag niet alleen op de reguliere Game Pass, maar ook op de cloud. Ook Next Space Rebels komt vandaag op de game dienst voor de consoles, PC en cloud. De komende dagen zullen meer games toegevoegd worden, en aan het einde van de maand worden er een aantal games van de Xbox Game Pass verwijderd.
Donderdag verschijnen de games Exo One, Fae Tactics, My Friend Pedro en Undungeon. Ook de Game of the Year Edition-update van Microsoft Flight Simulator zal op de Xbox Game Pass verschijnen. Voor bestaande spelers is deze nieuwe update voor Flight Simulator helemaal gratis, en voor leden van de Xbox Game Pass uiteraard ook. In de update worden nieuwe vliegtuigen toegevoegd en maakt het allereerste militaire vliegtuig zijn debuut. Tot slot komen er meer vliegvelden, meer missies en verbeterde weerseffecten.

Nieuwe game touch-besturing

Aan het einde van de maand zullen de games Deeeer Simulator, Mortal Shell en Evil Genius 2 naar de Game Pass komen. Deze drie games zijn vanaf 23 november te spelen. Aan zeventien games op de Xbox Game Pass is ook een game touch-besturing toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat deze games speelbaar zijn op smartphones. Games die hieronder vallen zijn onder andere Totally Accurate Battle Simulator, The Good Life, Yakuza 5 Remastered en Might Goose.
Helaas worden er ook een aantal games van de Game Pass afgehaald deze maand. De games FIFA 19, Call of the Sea, Football Manager 2021, Haven, Hello Neighbor, Morkredd en Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action zullen van de Game Pass verdwijnen. Vanaf 8 december zal ook Destiny 2: Beyond Light het platform verlaten.

Populair Nieuws