Komt Left 4 Dead 3 er toch aan?

News
maandag, 27 maart 2023 om 17:00
left 4 dead 2f1679923278
Valve lijkt allergisch te zijn voor het getal drie, waardoor de komst van Left 4 Dead 3 al jarenlang alleen maar geruchten zijn. Maar nu is er toch ineens een aanwijzing opgedoken over de zombie co-op shooter.
Soms zijn er aanwijzingen naar toekomstige titels te vinden in de code van games. Zo waren er bijvoorbeeld eerder geruchten opgedoken over de komst van Counter-Strike 2, nadat er bestanden met de naam ‘cs2’ waren gevonden. Niet veel later heeft Valve officieel de sequel op de populaire shooter aangekondigd.
Nu zorgt de game mogelijk voor de volgende verrassing van Valve. Reddit-gebruiker PaP3s heeft namelijk gesnuffeld door de bestanden van Counter-Strike 2. Daarin heeft hij een aanwijzing gevonden naar Left 4 Dead 3, de langverwachte sequel op de geliefde zombie games. Typisch voor Valve wordt de prioriteit voor de game wel omschreven als ‘none’.

Nieuw hoop voor Left 4 Dead 3

Met de verrassende aankondiging van Counter-Strike 2, is door het opduiken van de bestanden nu ook het enthousiasme voor Left 4 Dead 3 aangewakkerd. Een nieuwe game leek lange tijd een zekerheid, na het succes van de eerste twee delen. Door de jaren heen zijn er wel geruchten geweest over de game, maar heeft Valve er nooit officieel is over gezegd.
Als Left 4 Dead 3 er daadwerkelijk komt, dan zal er ook ongetwijfeld druk gezocht worden naar verwijzingen over Half-Life 3. Fans van de franchise wachten nog steeds op het vervolg, nadat Valve spelers heeft achtergelaten met een open einde.