Komt Call of Duty binnenkort eindelijk naar Game Pass?

News
dinsdag, 09 april 2024 om 11:30
call of duty warzone black ops cold was laos season 2f1613550133
Zoals elk jaar wordt er dit jaar weer een Call of Duty-game verwacht. Er zijn nieuwe geruchten dat die getoond wordt tijdens een Xbox-showcase in juni. Nu wordt beweerd dat Call of Duty 2024 mogelijk niet de enige manier is waarop die showcase de shooter in het zonnetje zet.
Activision Blizzard en daarmee Call of Duty zijn tegenwoordig eigendom van Xbox. Er was dan ook al snel een belofte dat Call of Duty naar Game Pass zou komen en dan niet alleen de nieuwe titels. Maar hoewel de overname nu al een paar maanden rond is, weten we nog steeds niet wanneer er Call of Duty-titels naar Xbox’ abonnementsdienst komen.
Nu melden bronnen aan Tom Henderson van Insider-Gaming dat Xbox tijdens de nog onaangekondigde showcase in juni ook iets te melden heeft over de bestaande catalogus van Activision Blizzard. Henderson speculeert dat de nieuwe Call of Duty dus mogelijk niet de enige game in de reeks is die in de showcase aandacht krijgt.
Xbox beloofde meteen dat Call of Duty en veel andere Activision Blizzard-games naar Game Pass zouden komen. Maar daar is tot nu toe niet veel van te merken, behalve dat Diablo 4 de sprong inmiddels heeft gemaakt. De reden voor de vertraging zou zijn dat er achter de schermen veel moet gebeuren om de games naar Game Pass te kunnen brengen, maar wellicht is het wachten in juni voorbij.

Wat voor game wordt Call of Duty 2024?

Hoewel de nieuwe Call of Duty van dit jaar nog niet is onthuld, zijn er eerder al wat details naar buiten gekomen. Naar verluidt zet de game een ontwikkeling van Modern Warfare 3 voort. Nadat die game open world missies had, zou de hele campaign van de nieuwe game open world worden.
De game zou een nieuw deel zijn in de Black Ops reeks. Hij zou zich afspelen tijdens de golfoorlog, begin jaren 90. De titel van de game zou dan ook Call of Duty Black Ops Gulf War zijn.

Populair Nieuws