Kleurrijke LEGO-sets nu met korting te scoren

News
donderdag, 09 februari 2023 om 12:00
Als je je huis wil opfleuren, maar geen groene vingers hebt, dan is er nu een mooie aanbieding om van te profiteren. Je kan namelijk nu een aantal fleurige LEGO-sets met korting scoren!
Met een mooie bos bloemen of een prachtige plant kan je een kamer helemaal tot leven brengen. Helaas heeft niet iedereen groene vingers om optimaal voor de flora te zorgen. En zelfs als je een ware bloemist bent, dan zul je op een gegeven moment toch weer een bos bloemen na een korte tijd verwijzen naar de groene bak.
Gelukkig heeft LEGO een oplossing voor dat probleem. De bekende Deense speelgoedfabrikant is namelijk in 2021 begonnen met een lijn aan prachtige bloemen en planten. Die mag je zelf in elkaar zetten en vervolgens kan je permanent je huis opvrolijken met bijvoorbeeld een orchidee.
Je kan nu bovendien profiteren van een aanbieding op meerdere LEGO-sets van bloemen en planten bij bol.com. Wij hebben de deals voor je op een rijtje gezet.

Nieuwe LEGO-sets

Naast de huidige sets die je kan kopen heeft LEGO ook een aantal nieuwe bouwpakketten aangekondigd in de lijn van bloemen en planten. Zo kan je nu het LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket in huis halen.
Daarnaast heeft LEGO ook nieuwe sets uit de doeken gedaan van Star Wars en The Lord of the Rings. Voor die sets moet je alleen nog wel eventjes geduld hebben.

Populair Nieuws