Nieuwe LEGO-sets laten je huis helemaal opfleuren

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 9:00
Het is geen geheim dat er enorm veel LEGO-sets te krijgen zijn, maar het gaat ook verder dan figuren, gebouwen en voertuigen. Met nieuwe LEGO-sets kan je nu namelijk je huis helemaal laten opfleuren.
Bloemen en planten zijn vaak een handige manier om wat leven toe te voegen aan je huis. Helaas blijven ze alleen niet voor eeuwig staan en moet je om de zoveel tijd een stel dode bloemen in de groene bak gooien.
Gelukkig heeft LEGO daar de oplossing voor. De Deense speelgoedfabrikant maakt sinds kort namelijk ook bloemen, planten en boompjes in de LEGO Icons-collectie en er zijn nu een tweetal nieuwe sets aangekondigd. Zo kan je zelf een boeket gemaakt van wilde bloemen in elkaar knutselen of een groot bloemstuk van gedroogde bloemen.
De twee nieuwe LEGO-sets zijn nog niet uit, we moeten nog even wachten tot 1 februari. Maar je kan er nu wel één alvast in pre-order zetten.

Meer bloemen en planten van LEGO

Het is niet de eerste keer dat LEGO sets maakt van fleurige flora. Eerder is het bedrijf al onder andere gekomen met een bonsaiboompjes, een paradijsvogelplant en een bloemenboeket.
Wil je op een andere manier je huis opfleuren, dan kan je ook zelf een klassiek schilderij zoals De Sterrennacht van Van Gogh in elkaar knutselen.