Update - Van Rijthoven maakt geweldige comeback op US Open

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 9:00
De laatste Grand Slam van het tennistoernooi begint deze week en Tim van Rijthoven staat op het programma. Kijk de eerste wedstrijd van de Nederlander op de US Open via deze methodes.

Update - Van Rijthoven wint in bloedstollende vijf-setter

Even leek het erop dat Tim van Rijthoven al meteen zou uitvallen in de eerste ronde van de US Open. De Nederlander kwam namelijk 2-0 in sets achter te staan en kreeg maar liefst zes match points tegen zich, die hij allemaal succesvol wist weg te werken. Door de tie-break in de derde set te winnen pakte hij ineens het momentum en de volgende twee sets wist hij ook te winnen. Daardoor is Van Rijthoven door naar de volgende ronde en kan Zhang het vliegtuig naar huis pakken.
Origineel bericht
Sinds het toernooi van Rosmalen is Tim van Rijthoven uitgegroeid tot een sensatie. Dat toernooi wist de Nederlander namelijk te winnen van niemand minder dan Daniil Medvedev, de nummer één van de wereld momenteel. Het leverde hem ook nog eens een wildcard op voor Wimbledon, waar hij zichzelf ook van de beste kant liet zien. Alleen de legendarische Novak Djokovic kon Van Rijthoven stoppen.
Na Wimbledon ging het alleen iets minder met de Nederland. Op het toernooi in Indianapolis liep Van Rijthoven een rugblessure op, waardoor hij een paar wedstrijden moest laten schieten en er werden vraagtekens gezet bij de US Open. Gelukkig heeft het talent zich nog op tijd weten te herstellen en staat hij deze week gewoon op de harde grond van het Grand Slam-toernooi.

Volg live de wedstrijd van Tim van Rijthoven

Vandaag staat de eerste wedstrijd van Van Rijthoven op de US Open op de planning. De Nederlander moet het in de eerste ronde opnemen tegen de Chinees Zhang Zhizhen. De wedstrijd staat gepland om 17:00 Nederlandse tijd. Later op de avond komt ook Botic van de Zandschulp in actie tegen Tomas Machac om 20:15.
Wil je niks missen van de wedstrijden, dan kan je alles volgen via de zenders van Eurosport. Heb je geen toegang tot de zender, dan zijn er ook andere mogelijkheden om de matches te volgen. Zo kan je ook alles volgen via Ziggo GO of de streamingdienst discovery+.
Dit artikel is bijgewerkt op 30 augustus 2022.

Populair Nieuws