Kijk Van Rijthoven Djokovic op Wimbledon hier

News
zondag, 03 juli 2022 om 13:30
tennis g55bb6a8a9 1920f1656409988
Tim van Rijthoven speelt vandaag de wedstrijd van zijn leven op Wimbledon. De 25-jarige Nederlander speelt vandaag namelijk tegen Novak Djokovic, de nummer 3 van de wereld. Hoe je Van Rijthoven Djokovic op Wimbledon live kunt kijken leggen we je haarfijn uit.

Kijk Van Rijthoven Djokovic op deze manieren

Wil je Van Rijthoven in actie zien op het heilige gras in Engeland? Dan heb je geluk, want er zijn meerdere manieren waarop je de wedstrijd kunt krijgen. Op Ziggo Sport kun je namelijk inschakelen vanaf 16.00 uur. Vanaf 14.30 uur Nederlandse tijd wordt op de hoofdbaan alleen wel al afgetrapt met de wedstrijden. Van Rijthoven en Djokovic zijn alleen wel pas als derde aan de beurt. Hoe lang de andere wedstrijden duren, is onduidelijk en dus kun je het beste vroeg inschakelen.
Als je er vanaf het eerste moment bij wil zijn, kun je daarom vandaag het beste inschakelen via Eurosport om Van Rijthoven te volgen. Dat kanaal zendt namelijk ook de match uit of je kan een abonnement nemen op streamingdienst Discovery+.
pexels pixabay 209977f1655206475

Het sprookje van Van Rijthoven

Tim van Rijthoven had zich eigenlijk niet geplaatst voor Wimbledon, maar dankzij zijn overwinning van het ATP-toernooi van Rosmalen mocht de Nederlander alsnog meedoen. Via een wildcard mag de 25-jarige meedoen aan het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld. Tot nu toe gaat dat ook nog eens uitstekend. De kans heeft de tennisser niet aan zich voorbij laten gaan en tot nu toe heeft de Nederlander drie wedstrijden op rij weten te winnen.
Van Rijthoven hoopt het sprookje uiteraard door te zetten door van Djokovic te winnen. In dat geval staat van Rijthoven in de kwartfinale van Wimbledon. Of dat gaat lukken, zie je dus vanmiddag via Ziggo Sport, Eurosport of Discovery+.

Populair Nieuws